Equip professional

Sociòloga, amb més de 15 anys d’experiència en el àmbit de la consultoria especialitzada en plans estratègics i polítiques públiques desenvolupada en l’àmbit de la consultoria social.


Consultora experta en planificació, desenvolupament i avaluació de polítiques locals de igualtat de gènere i en avaluació de projectes i programes de promoció econòmica, projectes socials  i de responsabilitat social corporativa.


Actualment treballa com a professional independent desenvolupant accions de capacitació i mentoring amb empreses i administracions públiques, elaborant plans d’igualtat i responsabilitat social per a la millora de la qualitat de vida de les persones i organitzacions.


Col·labora activament amb d’altres professionals sumant sinergies i complementarietats en l’àmbit de la gestió dels recursos humans i del coneixement a les organitzacions.

 

Cristina Pérez Opi

  


Col·laborem...


CHARO HESSE: Psicòloga, especialitat Clínica i Psicologia del Treball i les Organitzacions. Col·labora en projectes de Gestió de desenvolupament de Persones i Equips a les organitzacions.Disseny de Polítiques de RRHH. 


CRISTINA GIMENEZ: Psicòloga experta en psicologia i sexualitat femenina. Responsable Servei de Psicologia de DEXEUS.Col·labora en la dinamització de grups pel desenvolupament personal.


MARIAN TORRES: Psicòloga Social i Relacions laborals. Col·labora en projectes de gestió del coneixement, innovació social i retorn de l'impacte social.itio. 


MARCOS CONTEL: Informàtic, expert en xarxes i disseny de webs. Col·labora en projectes de desenvolupament tecnològic.